Per 1 januari 2022 stopt het bestaan van Camping De Drie Aa's.

Westerwolde, de onverwachte kant van Groningen

Wie bij Groningen denkt aan eindeloze vlaktes met eeuwigdurende wind zou eens naar Westerwolde moeten komen. Achter het weidse, lineaire Veenkoloniale landschap ligt namelijk een prachtig gebied met kronkelweggetjes, akkers, weiden, houtwallen en bosschages. Een landschap vol pittoreske gehuchten en authentieke boerderijen.

Westerwolde biedt voor de liefhebber van rust, ruimte en natuurschoon eindeloze mogelijkheden om heerlijk te wandelen, fietsen, kanoën, vissen of paardrijden. Er ligt een netwerk van paden en routes (fietsknooppunten) en dit gebied is uitermate geschikt voor Geo Catching. Aanbevelenswaardig zijn de buurtschappen Ter Wupping en Smeerling bij Onstwedde en Ter Borg bij Sellingen

Het dorp Onstwedde heeft ook veel te bieden voor de toerist. Naast het veelzijdige winkelcentrum, is er openluchtzwembad 't Vlasmeer te vinden. Liefhebbers van cultuur en historie moeten zeker eens een kijkje nemen bij de veertiende eeuwse hervormde kerk met Juffertoren en museum-herberg 't Slaait'n hoes.

In het nabijgelegen Wedde kan de zon- en zwemliefhebber terecht bij de grote zwemplas in recreatiegebied de Wedderbergen. Op de Westerwoldse Aa kan worden gekanood en varen rondvaartboten. Ook is de burcht Huis te Wedde, waarvan de fundamenten stammen uit de veertiende eeuw, de moeite van bezichtiging zeker waard.

Ook op iets grotere afstand zijn vele prachtige stadjes en attracties te vinden, zoals de vestingen Bourtange en Oudeschans, Wildlands in Emmen, het Hunebedcentrum in Borger en de Duitse steden Papenburg en Leer.

De camping ligt op ongeveer 300 meter van lange-afstands wandelroute het Noaberpad (Engelkensbrug). Startplaats Wedde van de ANBO Rijwieldriedaagse ligt op ongeveer vier kilometer van de camping.